Uncategorized

Sunum Araçları-Prezi

Herkese merhaba öncelikle değişik bir sunum aracı olan prezi’yi tanıtıcağım bugün.Ne zamandır sunumlarımı yapmak istediğim aracı artık kullanabiliyorum..Prezi Power Point gibi slayt gösterilerinin yapılabilme imkanı sunan bir sistemdir.Kullanımı çok basit olan ve çok kısa bir sürede hızlı,pratik ve geçişleri güzel olan bir slayt’ı hızlıca yapabilirsiniz.İnternet üzerinden istediğiniz kadar slayt gösterisi hazırlayabilirsiniz.

Öncelikle 3 boyutlu geçişleri sayesinde prezi bence büyük bir avantaj elde edebiliyor.Flash destekli olarak animasyon geçişi yapıyoruz. Prezi’ye üye olup denemek için hızlı bakış klavuzu ve Prezi’ye de hızlıca bakabilirsiniz bu sayede.

//prezi.com/4m9hbiicuc79/untitled-prezi/

Basit bir sunum 17 dk alıyor hatta daha da kısa bir zamanda da yapabiliyorsunuz.Daha Gelişmiş ve güzel sunumlarıda kullanmak sizin elinizde.Mesela CV tanıtımlarınızı yapabiliyorsunuz.Staj için sunumunuzu hazırlayabilirsiniz.Herhangi bir konferans’ta insanların dikkatini prezi aracılığıyla ile üstünüze çekebilirsiniz.Benim hoşuma giden,Ahmet Müngen’in cv slayt’ı.

//prezi.com/jbeguh-app60/my-my-my-prezume/

Staj sunumu da prezi’den yapıyorum şuan bitmedi.En yakın zamanda bu tür örnekleri burada paylaşmaya çalışıcağım.Umarım işe yaramıştır İyi Günler 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir