Genel

Android Developer Days 2015

Android Geliştirici Günleri 2015 için eğlenceli ve mücadele dolu süreç başladı, gelin bu yolculukta birlikte olalım. Android Geliştici Günleri 11/12 Mayıs 2015 tarihlerinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde herkese açık ve ücretsiz olarak tekrar düzenlenecektir. Konferansın düzenleme komitesinde Türkiye’den Google Developer Grouplar(İstanbul, Eskişehir, Konya, Ankara, Düzce, Sivas ve İzmir) ve ODTÜ IEEE yer almakta olup yeni organizatörlere açık bir yapımız vardır. Gelin birlikte olalım ve bu topluluk etkinliğini büyütelim.

AGG 2014 Nasıldı?

Android Geliştirici Günlerinde geçen yıl yurt içinden(25) ve yurt dışından(34) konuşmacılar yeni ve var olan mobil teknolojiler üzerinde gelişmeleri ve tecrübelerini paylaştılar. Tüm dünyadan 29 GDG bu etkinliğin gerçekleşmesi için iş birliği yaptı. 2053+ katılımcı ile güzel bir etkinlik gerçekleşti. Turkcell,Nokia Developer ve Alcatel One Touch sponsorluğunda ödüllü mobil uygulama geliştirme yarışması(hackathon) düzenlendi. Yüzlerce ücretsiz kitap, tshirt, defter ve çanta dağıtıldı.Ayrıca 17 adet akıllı telefon dağıtıldı. Telefon kaydırma, Kinect, Sanal Gerçeklik ve Mobil oyunlar ile etkinliğe eğlence katıldı.

Şimdi sıra AGG 2015’de

Birlik Olmak İçin Topluluğa Destek Olun

AGG bir Açık Konferans.AGG ve topluluğa destek olarak bu topluluğun büyümesini sağlayabilirsiniz. Gelin birlikte olalım! Daha büyük ve zengin bir AGG hepimize daha faydalı olacaktır. Biz bu konferansı başta katılımcılar olmak üzere, çevremize, ülkemize ve dünyaya faydamız olsun diye yapıyoruz. O zaman katılımcılar isterlerse bu konferansa destek verebilsinler ve Android Geliştirici Günlerini onlara çok daha faydalı bir organizasyon haline gelebilsin. Eğer siz de katılımcı iseniz veya çevrenize bu anlamda faydalı bir şeyler katmak istiyorsanızcontact@androiddeveloperdays.com adresinden iletişime geçin ve neler yapabileceğimizi konuşalım. Unutmayın bir retweet bile bir destektir.

AGG 2015 kayıtları açılmış olup aşağıdan da kayıt olabilirsiniz.

//www.eventbrite.com/e/android-developer-days-2015-registration-14846274607

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir